Architecten


Bent u op zoek naar DWG files voor exclusief houten sierlijsten, architraven of luxe plinten?
U kunt hier alle DWG files uit ons assortiment downloaden.

Het Ztyl-assortiment bestaat uit decoratieve sier -en afwerklijsten voor in -en exterieur. Van grenen deurlijsten (architraven) tot neuten, hardhouten gevellijsten, plafondlijsten, schouwlijsten, kooflijsten, gootlijsten en klassieke hoge plinten. Mooie houten profielen die panden verfraaien en karakter geven.

De lijsten voor interieur zijn gemaakt gemaakt van zuiver, gevingerlast, gelamineerd grenen voor een optimale kwaliteit. Het gevingerlast, gelamineerde hout is zonder noesten en trekt niet krom. De D4 verlijming en buitenverf zorgt ervoor dat de lijsten ook buiten of in vochtige ruimtes toepasbaar zijn.

Voor exterieur in hardhout van bijvoorbeeld nieuwe gevels of gevelrenovatie zijn alle lijsten ook verkrijgbaar in Meranti of Western red cedar.  Voor gevelrenovatie is uiteraard maatwerk mogelijk. 

De decoratieve sierlijsten worden wit gegrond geleverd (80 mu), zodat op de bouwplaats tijd wordt bespaard. De grenen lijsten worden geleverd met FSC® Certificering. FSC Certificaat COC nummer: SCS-COC-000652-LX.
De lijsten in hardhout van mahonie, western red cedar kunnen geleverd worden in PEFC of EUTR, afhankelijk van de wensen. 

Voor uw gemak kunt u hier onze algemene informatie over het product downloaden. 

Heeft u vragen ? Neemt u dan contact met ons op via Zwart Houtbewerking BV.