Klassieke of moderne houten Neuten (grenen)


In de fraaie collectie houten sierlijsten van Ztyl mag de neut (ook wel plintneut genoemd) uiteraard niet ontbreken. Als overgang tussen plinten en deurlijsten of architraven zorgt de neut voor een mooie overgang tussen de plint en het kozijn.

ztyl neuten plintneut 01

Het voordeel van de Ztyl Neuten

Kiezen voor een neut van Ztyl is kiezen voor kwaliteit en een luxe uitstraling. Karaktervolle houten deurlijsten verbinden met fraaie klassieke brede plinten. De renovatie van uw oude, monumentale kantoorpand, stadsvilla of herenhuis krijgt daardoor de exclusiviteit en het karakter dat het verdient.

Kiezen voor Ztyl is bovendien kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. De jarenlange ervaring van producent Zwart Houtbewerking (we maken al houten sierlijsten sinds 1865) staat voor uniek en hoogwaardig houten sierlijstwerk.

De klassieke neuten, plinten en architraven van Ztyl zijn:

ztyl neuten plintneut 02

Neuten, plinten en architraven op maat

De basiscollectie van Ztyl sierlijsten omvat een groot aantal neuten (plintneuten). buiten deze collectie kun je bij ons ook terecht voor exclusief maatwerk voor je neut/plintneut, plinten en architraven/deurlijsten en houten plafondlijsten.

Vraag naar de mogelijkheden en voorbeelden van reeds door Ztyl gemaakte en geleverde neuten en plinten. Voor iedere woning of kantoorpand hebben we de juiste oplossing.

Gemakkelijk en snel online neuten kopen

Ztyl maakt het u makkelijk. U kunt naar uw eigen verkooppunt (we beschikken over een uitgebreid verkoopnetwerk in heel Nederland) of u kunt de door u gekozen neuten ook eenvoudig en veilig online bestellen. Ze zijn over het algemeen allemaal op voorraad.

Heeft u nog vragen of advies nodig?

Niet iedereen weet meteen wat hij nodig heeft of wat het beste past in de woning.

Wij helpen u graag op weg. Bel tijdens kantooruren met 075-616 42 25 of stel uw vraag online via het contactformulier op de website.

ztyl neuten architraven