Moderne en klassieke hoge plinten


Stijlvolle kamers verdienen een Ztylvolle afwerking. De sierlijstkunstenaars van Ztyl hebben een fraaie collectie houten plinten samengesteld om uw woning of kantoorpand mee af te werken. Voorzien van het FSC keurmerk (duurzaam bosbeheer) zijn de grenen plinten bovendien al 2x gegrond. U hoeft de plinten alleen nog zelf af te lakken.

Klassieke hoge plinten

Bijzondere woon- of werkruimtes, panden met karakter. Daar passen klassieke hoge plinten bij die uw monumentale pand verfraaien. De Ztyl collectie omvat een groot aantal verschillende moderne en klassieke plinten met een hoogte die kan oplopen tot 170 mm.

Heeft u bijzondere of aangepaste wensen? Als specialist zijn wij bekend en ervaren met het vervaardigen van lijsten en plinten op maat. Vraag ons om hulp.

ztyl klassieke hoge plinten

Waarom kiest u voor Ztyl?

Ztyl staat voor kwaliteit en het allermooiste resultaat. Alle voorraadlijsten worden gemaakt van zuiver grenen (gevingerlast / gelamineerd) noestvrij hout.

Met de houten plinten van Ztyl kiest u voor:


Exclusieve hoge plinten kopen 

Ztyl heeft een uitgebreid landelijk netwerk van voorraadhoudende verkooppunten in Nederland. Daarnaast zijn er ook houthandels en verkooppunten die de door u gewenste plinten en sierlijsten snel kunnen leveren. Zit er geen verkooppunt in uw omgeving? Uiteraard kunt u uw plinten dan rechtstreeks bij ons bestellen.

Liever uw plinten online aanvragen?

U kunt de luxe houten plinten van Ztyl ook gemakkelijk online aanvragen. Kies de gewenste plinten en ontvang van ons snel een offerte via het verkooppunt bij u in de buurt. De plinten zijn over het algemeen allemaal op voorraad, zodat u er snel mee aan de slag kunt.

Nog vragen of advies nodig?

Er zijn online verschillende brochures beschikbaar en we hebben een aantal fraaie voorbeelden als inspiratie. Als er nog vragen zijn kunt u uiteraard rechtstreeks contact met ons opnemen. Tijdens kantooruren belt u met 075-616 42 25, daarbuiten kunt u ons bereiken via het contactformulier op de website.

 Plintmodern15x115