• Zuiver (grenen) hout
 • Oerhollands vakwerk
 • Meer dan 150 jaar ervaring
test-groot2

MAAK ELK
BIJZONDER

ZTYL VOOR ARCHITECTEN

 • fsc-3

  Mèt keurmerk

  dus duurzaam genieten

 • tree-wit

  Zuiver grenen hout

  Noestvrij & trekt niet krom

 • icons8-cad-64

  Cad bestanden beschikbaar

  met gemak ontwerpen

Samen op zoek
naar kwaliteit

Als architect wil je graag het beste voor jouw opdrachtgever.

Dat begint natuurlijk met de wensen van je klant en aansluitend een goed ontwerp.


Ook het verzamelen en voorschrijven van de juiste materialen met een goede kwaliteit welke ook duurzaam zijn is een tijdrovende klus.


Met onze unieke collectie van zuivere grenen sierlijsten of unieke eiken wandbekleding ben je bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk ook beschikbaar in andere duurzame houtsoorten!

wand-van-sierlijsten-met-puilist21x94
proefstukjes-nieuwste-jpg-2

Proefstukje aanvragen

Als architect wil je de toekomstige stijl van een interieur goed kunnen overbrengen naar de opdrachtgever. Wij kunnen jou ontzorgen door je te voorzien van proefstukjes. Zo wordt het advies naar de klant compleet.

De proefstukjes verstrekken wij kosteloos. Zijn er uitgebreidere wensen? ook geen probleem. Bel ons gerust om dit te bespreken.
CAD bestanden
voor jouw gemak

Gemak dient de mens; daarom hebben wij voor jou van elke lijst een CAD bestand gemaakt. Zo kun je snel verder met het ontwerpen van jouw project.

cadbestanden-architect-web

Eigen ontwerp?
Dat kan!

Ontwerpen is jouw vak. Soms teken je liever zelf een model dat aan een bepaalde uitstraling voldoet. Heb je voor de opdrachtgever een specifiek profiel ontworpen? Maatwerk is ook ons vak!

we-meten

Contact

Ben jij een architect en heb je vragen over onze producten en/of diensten? Twijfel dan niet om contact op te nemen met een van onze experts. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste Ztyl!

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: