• Zuiver (grenen) hout
  • Oerhollands vakwerk
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Moderne en klassieke
hoge plinten

Stijlvolle kamers verdienen een Ztylvolle afwerking. De sierlijstkunstenaars van Ztyl hebben een fraaie collectie houten plinten samengesteld om jouw woning of kantoorpand mee af te werken. Voorzien van het FSC keurmerk (duurzaam bosbeheer) zijn de grenen plinten bovendien al 2x gegrond. Je hoeft de plinten alleen nog zelf af te lakken.

ztyl-klassieke-hoge-plintenKlassieke hoge plinten

Bijzondere woon- of werkruimtes, panden met karakter. Daar passen klassieke hoge plinten bij die jouw monumentale pand verfraaien. De Ztyl collectie omvat een groot aantal verschillende moderne en klassieke plinten met een hoogte die kan oplopen tot 170 mm.


Heb je bijzondere of aangepaste wensen? Als specialist zijn wij bekend en ervaren met het vervaardigen van lijsten en plinten op maat. Vraag ons om hulp.

Waarom kies je voor Ztyl?

Ztyl staat voor kwaliteit en het allermooiste resultaat. Alle voorraadlijsten worden gemaakt van zuiver grenen (gevingerlast / gelamineerd) noestvrij hout.

Met de houten plinten van Ztyl kies je voor:


  • zuiver grenen: hierdoor zijn ze noestvrij en trekken ze niet krom;
  • 2x wit gegrond: je hoeft ze dus alleen nog af te lakken in de door jouw gewenste kleur;
  • FSC gecertificeerd: milieuvriendelijk en duurzaam (verantwoord bosbeheer).

Exclusieve hoge plinten kopen

Ztyl heeft een uitgebreid landelijk netwerk van voorraadhoudende verkooppunten in Nederland. Daarnaast zijn er ook houthandels en verkooppunten die de door jouw gewenste plinten en sierlijsten snel kunnen leveren. Zit er geen verkooppunt in de omgeving? Uiteraard kun je jouw plinten dan rechtstreeks bij ons bestellen.

resizedimage600401-plintmodern15x115

Liever jouw plinten online aanvragen?

Je kunt de luxe houten plinten van Ztyl ook gemakkelijk online aanvragen. Kies de gewenste plinten en ontvang van ons snel een offerte via het verkooppunt bij jouw in de buurt. De plinten zijn over het algemeen allemaal op voorraad, zodat je er snel mee aan de slag kunt.


Nog vragen of advies nodig?

Er zijn online verschillende brochures beschikbaar en we hebben een aantal fraaie voorbeelden als inspiratie. Als er nog vragen zijn kun je uiteraard rechtstreeks contact met ons opnemen. Tijdens kantooruren bel je met 075-616 42 25, daarbuiten kun je ons bereiken via het contactformulier op de website.

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: