• Zuiver (grenen) hout
  • Oerhollands vakwerk
  • Meer dan 150 jaar ervaring

PRECIES OP MAAT

Maatwerk

Heb je maatwerk nodig voor bijzonder interieur of bouw? Op maat gemaakte raamlijsten, luxe grenen plinten, moderne architraven, of klassieke deurlijsten van duurzaam hout? Is de houten gevel toe aan renovatie?

Ztyl is specialist in maatwerk!

Wij werken met verschillende houtsoorten afhankelijk van de toepassing en jouw wens.

Ons maatwerk staat bekend om de snelste levering van Nederland.

2015-09-21-zwart_4079

Deurlijsten

Heb je een klassiek of momumentaal pand met authentieke architraven/deurlijsten? Wij kunnen deze precies voor jou namaken. Of heb je zelf een deurlijst ontworpen? Ook deze kunnen wij, na goedkeuring van de gereedschapstekening, maken zoals jij in gedachten hebt.

galerie-honingen_jwd_07

Luxe plinten

Natuurlijk maken wij ook plinten op maat. In grenen kunnen wij tot zeventien cm hoogte jouw plint ontwerpen of namaken. In de houtsoort Ayous of een hardhoutsoort zijn ook veel mogelijkheden. Stuur ons jouw schets of proefstukje en wij gaan ermee aan de slag.

img-20200226-wa0011-rechtgezet

Gevellijsten

Vaak bevindt zich aan de gevel een lijst welke je moet aanhelen. Of er moet bij renovatie van een (rijks)monument precies dezelfde lijst terugkomen. Hier kunnen wij jou in adviseren. Op de foto zie je een gevellijst voor Rijksmonument Carré van Bloemendaal waar wij de gevellijsten mochten maken.

Contact

Ben je benieuwd welk specifiek maatwerk wij aan jou kunnen leveren? Twijfel dan niet om contact op te nemen met een van onze experts. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste Ztyl!

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: