• Zuiver (grenen) hout
  • Oerhollands vakwerk
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Klassieke of moderne houten Architraven (grenen)

Op zoek naar moderne of klassieke houten architraven?


Bij Ztyl bent je aan het juiste adres voor een exclusieve deurlijst. Mooie architraven oftewel deurlijsten op of om de binnendeuren geven jouw woning of kantoorpand karakter en een exclusieve uitstraling. De omlijsting wordt veelal in monumentale panden of klassieke herenhuizen toegepast.

ztyl-architraaf-deurkozijn

De Ztyl architraaf: deurlijst met uitstraling

Zwart Houtbewerking heeft met haar specifieke merk Ztyl een groot aantal houten architraven op de markt gebracht. In verschillende breedtes kun je kiezen voor een moderne of een klassieke architraaf.


Het gebruik van de architraven heeft een dubbele functie. Naast een verfraaiing van je woning of kantoorpand, zijn de deurlijsten er ook om eventuele oneffenheden of scheuren weg te werken.Klassieke architraven uit de jaren 30

Bij het renoveren van oude, monumentale kantoorpanden, stadsvilla’s en herenhuizen zien we de klassieke en houten jaren ‘30 architraven terugkomen. De bijzondere uitstraling van het pand krijgt met een kwaliteitslijst van Ztyl de exclusiviteit en het karakter dat het verdient.

Bekijk en vraag de verschillende Ztyl architraven direct online aan. Je kunt ook eerst de inspirerende voorbeelden van klassieke architraven bekijken.

resizedimage600401-architraafmodern
2015-04-30-zwarthout_6760-logo-wit-schaduw

Waarom kies je voor Ztyl architraven?

Kiezen voor Ztyl is kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. De jarenlange ervaring van bedenker Zwart Houtbewerking (we maken al houten sierlijsten sinds de vorige eeuw!) is een garantie voor uniek en hoogwaardig houten sierlijstwerk. Van maatwerk tot een groot assortiment sierlijsten (houten profielen voor deurlijsten, klassieke plinten tot houten plafondlijsten en gevel- en gootlijsten voor buiten...) die onder de naam Ztyl in heel Nederland verkrijgbaar zijn.

De sierlijsten en klassieke architraven van Ztyl zijn:


  • zuiver grenen: hierdoor zijn ze noestvrij en trekken ze niet krom;
  • 2x wit gegrond: je hoeft ze dus alleen nog af te lakken in de door jou gewenste kleur;
  • FSC gecertificeerd: milieuvriendelijk en duurzaam (verantwoord bosbeheer).

Overtuigd of zijn er toch nog vragen?

Een grenen Ztyl architraaf vraag je eenvoudig online aan. Als er geen verkooppunt in de buurt is, neem dan contact met ons op. Wij verzorgen de bestelling dan direct en zorgen ervoor dat je jouw moderne of klassieke architraven snel geleverd krijgt.

Wanneer je eerst nog vragen hebt kun je eenvoudig contact met ons opnemen. We helpen je graag verder met het inrichten en verfraaien van jouw monumentale woning of kantoorpand.

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: