Klassieke houten gootlijsten


Bent u op zoek naar een luxe en betaalbare afwerking aan de buitenkant van uw woning of kantoorpand? Kies dan voor de fraaie klassieke houten gootlijst van Ztyl. Een duurzaam gemaakte sierlijst geeft het pand karakter en uitstraling.

Hardhouten gootlijsten van Ztyl

De fraaie collectie sierlijsten van Ztyl (moederbedrijf Zwart Houtbewerking, specialist in hout- en sierlijsten sinds 1865) is zeer uitgebreid. Naast klassieke deurlijsten, raamlijsten, wandlijsten, klassieke hoge plinten, schouwlijsten en plafondlijsten ook gevel- en gootlijsten.

Voor de buitengevel adviseren wij Meranti, Mahonie of Western Red Cedar. Kwaliteit voor het verfraaien van uw dakgoot

ztyl klassieke gevellijsten

Mooie voorbeelden van een sierlijst voor uw goot

Om de keuze makkelijker te maken, hebben we een aantal fraaie voorbeelden van gevel- en gootlijsten voor u beschikbaar gemaakt online. Al beseffen we heel goed dat ieder pand en iedere omgeving anders is, het geeft toch een idee hoe een bepaalde sierlijst eruit kan komen te zien. Meer ideeën nodig? Vraag ernaar bij onze adviseurs.

Verkrijgbaar bij uw verkooppunt of online bestellen

Alle gevel- en gootlijsten van Ztyl zijn verkrijgbaar bij een van de vele verkooppunten. Houthandels of groothandels in Nederland kunnen snel beschikken over deze hardhouten gootlijsten uit onze collectie. Bekijk het overzicht van verkooppunten direct online.

Als er geen verkooppunt in de directe omgeving is, kunt u het ook direct online bestellen.

Vragen? Maatwerk? Of eerst deskundig advies …?

Of je nu zelf op zoek bent, of als architect of bouwbedrijf voor je klant op zoek bent naar meer informatie of een maatwerk advies, wij staan u graag persoonlijk te woord. Of vraag een gratis proefstukje op.  Bespreek uw wensen en vragen tijdens kantooruren via 075-616 42 25 of stel uw vraag online via het contactformulier op de website.

ztyl sierlijsten en hoge plinten op voorraad