• Zuiver (grenen) hout
  • Oerhollands vakwerk
  • Meer dan 150 jaar ervaring

HOGE KWALITEIT & INNOVATIE

Over ons

De Houten Sierlijsten en Houten Wandbekleding zijn premium houtproducten van het oerhollandse en specialistische bedrijf Zwart Houtbewerking. Hier wordt al sinds het begin van de vorige eeuw gewerkt met hout voor het vervaardigen van houten lijstwerk en houten producten.


In 2009 is de specialisatie Ztyl Houten Sierlijsten opgericht, welke ook wordt verkocht via de erkende hout -en bouwmaterialenhandel. Sinds begin 2023 hebben wij ook een specialisatie in houten wandbekleding.


Wij besteden continue aandacht aan het verbeteren van onze producten en het vernieuwen van ons assortiment.

Je kunt rekenen op hoogwaardige en duurzame houtproducten voor een stijlvolle uitstraling.

boek-op-hout-web

KENNIS EN INZICHT DOOR JARENLANGE ERVARING

Deskundig advies & kwaliteit

Kennis en inzicht op het vlak van hout is belangrijk. Door onze jarenlange ervaring in het houtvak kunnen wij jou voorzien van uitgebreid advies en helpen met het maken van de juiste keuze.


Wij vinden het leveren van kwaliteit essentieel, daarom wordt alles bij ons in huis geproduceerd. Zowel het schaven als het coaten vindt onder één dak plaats, zodat wij zelf kunnen toezien op de kwaliteit. Zo krijg JIJ het mooiste resultaat!


Om dit te bereiken werken wij uitsluitend met hoogwaardige houtsoorten zoals Grenen, Meranti/Mahonie , Western red cedar, maar ook voor Eiken, Accoya of Oregon Pine kun je bij ons terecht. Alle voorraad lijsten worden gemaakt van zuiver grenen (gevingerlast / gelamineerd) noestvrij hout.KORTE LIJNEN, SNEL SCHAKELEN

Betrouwbaarheid

Je wilt op tijd en snel over onze kwaliteitsproducten kunnen beschikken. Omdat ons bedrijf korte lijnen heeft kunnen wij snel schakelen en hebben wij een zeer betrouwbare uitleveringsgraad. Ons maatwerk staat bekend om de snelste levering van Nederland.vrachtwagen3
foto-hout

HOUT KAN EEUWEN DOORSTAAN

Met oog voor de toekomst

Gezonde bossen zijn voorwaarde voor een goed leefklimaat op aarde. Ze nemen een bijzondere positie in bij het tegengaan van klimaatverandering. Het verdwijnen van bossen leidt tot 15% van alle CO₂ -uitstoot wereldwijd. Omgekeerd zijn goed beheerde bossen in staat grote hoeveelheden CO₂ op te nemen en vast te leggen. Bovendien zuiveren bossen ons water, zijn ze een bron van biodiversiteit en bieden ze ons voor altijd hout en andere bosproducten. Tenminste, als ze goed worden beheerd en we ze waarderen voor alles wat ze ons bieden. Daarom kiezen wij voor hout van duurzame afkomst. Dan is hout goed voor mens, dier en de hele planeet.

Vraag naar onze FSC®-gecertificeerde producten FSC® C016391.

Contact

Heb je vragen over wat Ztyl voor jou kan betekenen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met een van onze experts. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste Ztyl!

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: