Houten Profielen


Op zoek naar luxe houten profielen voor je woning of kantoorpand? De duurzaam gemaakte grenen profiellijsten van Ztyl geven de uitstraling en het karakter dat past bij jouw eigen interieur. Bekijk de fraaie collectie lijstwerk en bestel direct en veilig online of ga naar een van de verkooppunten bij jou in de buurt.

ztyl sierlijsten deur

Grenen profiellijsten

De houten profielen uit onze collectie zijn er vele soorten en maten. Modern of klassiek, je vindt altijd een lijst die bij je past. De Ztyl collectie bestaat uit:

Het merk Ztyl is door ons bedrijf Zwart Houtbewerking in de markt gezet. Zwart Houtbewerking maakt al houten lijsten sinds 1865. Volop ervaring dus vanuit een familiebedrijf dat de liefde voor hout generaties lang heeft doorgegeven.

Om een idee te krijgen wat er allemaal is en kan, hebben we een pagina met inspirerende voorbeelden voor je op een rij gezet. Ontdek jouw eigen Ztyl.

Naast de standaard collectie en maatvoering, zijn de verschillende sierprofielen uiteraard ook op maat te leveren. Vraag naar de mogelijkheden.

De voordelen van de Ztyl profiellijsten

Je wil niet alleen mooi lijstwerk om je huis of kantoor een passende uitstraling en karakter te geven. Je wil ook een kwaliteitslijst die jaren meegaat.

Alle houten sierlijsten van Ztyl zijn gemaakt van zuiver grenen. De profiellijsten zijn daardoor noestvrij en trekken niet krom. Het hout is bovendien FSC gecertificeerd (duurzaam en milieuvriendelijk) en wordt 2x wit gegrond geleverd. Je hoeft de lijsten alleen nog maar zelf af te lakken in de door u gewenste kleur.

ztyl sierlijsten kozijn

Verkrijgbaarheid van de Ztyl Houten Profielen

Als je de houten profiellijsten van Ztyl wil bestellen, maken wij het je ook nog eens erg gemakkelijk. Bekijk het uitgebreide verkoopnetwerk van houtprofielen leveranciers bij jou om de hoek. Ze zijn er in heel Nederland, er zit er vast eentje bij jou om de hoek.

Als dat niet het geval is, bestel je eenvoudig en veilig online. Over het algemeen zijn alle profiellijsten op voorraad en heb je jouw lijsten snel in huis.

Advies van de sierlijstspecialist

Architecten, interieurontwerpers, makers van maatwerk keukens en opdrachtgevers die iets speciaals zoeken, neem gerust contact met ons op. Wij weten als geen ander welke lijst het beste past bij welk pand en interieur.

We staan u graag persoonlijk te woord. Bel tijdens kantooruren met 075-616 42 25 of stel uw vraag online via het contactformulier op de website.

ztyl grenen sierlijsten 02

 

ztyl klassieke gevellijsten