Klassieke houten deurlijsten (grenen)


Details maken een monumentaal kantoorpand of een eigentijdse woning pas echt bijzonder. Fraaie deurlijsten (architraven) van Ztyl bijvoorbeeld. Voor iedere karaktervolle woning of kantoorpand hebben we een passende omlijsting voor alle deuren. Klassiek of modern; de architraven bepalen grotendeels de uitstraling en aanblik van het interieur.

2015 04 30 Zwarthout 6802

Bekijk inspirerende voorbeelden of ga meteen naar het uitgebreide assortiment raam- en deurlijsten.

Kies voor kwaliteit

Met de FSC-gecertificeerde grenen deurlijsten kies je voor kwaliteit. Je wilt tenslotte een duurzame oplossing die rekening houdt met het milieu. De lijsten zijn gemaakt van zuiver grenen hout. De lijsten zijn noestvrij en trekken niet krom. De D4 verlijming en buitenverf zorgt ervoor dat de lijsten ook buiten of in vochtige ruimtes toepasbaar zijn. Alle lijsten worden bovendien tweemaal gegrond geleverd, waardoor je na plaatsing alleen nog hoeft af te lakken.

IMG 0070

Informatie voor architecten en aannemers

Betrokken bij de bouw van een nieuw ‘oud’ pand? Of –deels– verantwoordelijk voor de renovatie van een monumentaal pand of een karaktervolle woning?
Met passende, stijlvolle houten deurlijsten krijgt de woning of het pand de uitstraling die het verdiend. Fraaie architraven voor binnendeuren en kozijnen zijn er in vele soorten en iedere gewenste afmeting. Speciaal voor aannemers en architecten hebben we een pagina met meer informatie en de mogelijkheid om DWG-bestanden te downloaden die in de ontwerpfase gebruikt kunnen worden.

Klassieke deurlijsten kopen om de hoek

Ben je al overtuigd? Of kijk je liever nog eens in het echt? De ruime collectie klassieke houten deurlijsten worden verkocht via een groot netwerk van erkende houthandels en leveranciers van bouwmaterialen. Als je geen verkooppunt in de buurt kunt vinden, ondersteunen wij je via Zwart Houtbewerking met de gewenste lijsten. We hebben alle lijsten op voorraad, dus we kunnen je snel op weg helpen om je woning te verfraaien.

Deurlijst gootlijst

De Ztyl deurlijsten: vakmanschap van Zwart Houtbewerking

De aansprekende collectie Ztyl deurlijsten en Ztyl houten sierlijsten worden gemaakt door Zwart Houtbewerking in Zaandam. Het van oorsprong familiebedrijf houdt zich al vanaf 1865 bezig met hout- en houtbewerking. Dankzij de specialisatie op het gebied van sierlijsten is er door de jaren heen naam gemaakt binnen Nederland. De introductie in 2009 van het eigen label ‘Ztyl’ heeft deze positie verder versterkt. De Ztyl raam- en deurlijsten zijn vandaag de dag toonaangevend in de markt.

Nog vragen?

Als je nog vragen hebt kun je eenvoudig contact met ons opnemen. We helpen je graag verder met het inrichten en verfraaien van je woning of kantoorpand.

Op de website staat tevens een stappenplan om uw nieuwe deurlijsten te monteren.