Houten plafondlijsten


Bent u op zoek naar karaktervolle houten sierlijsten voor uw plafond? Kies dan voor de houten plafondlijsten uit het assortiment van Ztyl. Kwalitatief goed en duurzaam houten lijstwerk. Voor een luxe uitstraling van uw woning of kantoorpand.

Jouw eigen Ztyl

Iedereen een eigen Ztyl. De collectie houten sierlijsten en houten profielen biedt iedereen volop keuze. Op de website kunt u een aantal voorbeelden van onze houten plafondlijsten vinden. Voor iedereen een passende lijst om de muren en het plafond mooi samen te laten komen.

Het merk Ztyl is door ons oerhollandse bedrijf Zwart Houtbewerking in de markt gezet.
Zwart Houtbewerking maakt overigens al houten lijsten sinds 1865. Volop ervaring dus vanuit een familiebedrijf dat de liefde voor hout generaties lang heeft doorgegeven.

De voordelen van de plafondlijsten van Ztyl

Het lijstwerk van Ztyl is gemaakt van zuiver grenen. De plafondlijsten zijn daardoor noestvrij en trekken niet krom. Het hout is bovendien FSC gecertificeerd (duurzaam en milieuvriendelijk) en wordt 2x wit gegrond geleverd. U hoeft de lijsten alleen nog maar zelf af te lakken in de door u gewenste kleur.

Waar is het Ztyl lijstwerk te koop?

De houten plafond sierlijsten van Ztyl zijn verkrijgbaar bij een groot aantal verkooppunten bij u in de buurt. Bekijk het uitgebreide verkoopnetwerk in heel Nederland. U kunt uw plafondlijsten natuurlijk ook eenvoudig en veilig online bestellen. Over het algemeen zijn alle lijsten op voorraad.

Naast plafondlijsten bestaat de collectie van Ztyl uit o.a. moderne en klassieke deurlijsten, plinten en neuten, gevellijsten, architraven, schouw- en kooflijsten en decoratie- en sierlijsten.

Maatwerk en advies 

Naast de standaard collectie en maatvoering is er tevens de mogelijkheid om lijstwerk op maat te laten maken. Bel of email ons gerust; wij helpen u graag verder met uw vragen. En natuurlijk kunnen wij u advies geven welke lijst het beste past bij uw pand en interieur.

Bel tijdens kantooruren met 075-616 42 25 of stel uw vraag online via het contactformulier op de website.