Architraaf (grenen)


Ben je op zoek naar een moderne of klassieke architraaf? Een houten architraaf van Ztyl Sierlijsten is dan precies wat je zoekt. Met de exclusieve grenen architraven en sierplinten zorg je ervoor dat jouw monumentale pand de afwerking krijgt die het verdient.

Over de architraaf

Architraven (ook wel deurlijsten genoemd) worden gebruikt als koplatten bij het afwerken van kozijnen en wanden. Hiermee worden de naden tussen het kozijn en de muur afgedekt, waardoor oneffenheden en scheuren niet meer zichtbaar zijn. De geprofileerde sierlijsten worden vaak bij oudere, klassieke kozijnen gebruikt en zorgen voor een passende, exclusieve en sfeervolle uitstraling.

Een grenen architraaf in jouw eigen Ztyl

Architraven zijn er in vele soorten en maten. Zoek je een architraaf voor je deur? Of ben je op zoek naar een grenen architraaf voor je raamkozijn wil je de afscheiding tussen de kozijnen en de muren eromheen verfraaien?

In beide gevallen zijn de houten architraven van Ztyl een uitstekende oplossing. Bekijk ons aanbod en de vele inspirerende voorbeelden met foto’s van sierlijsten bij monumentale panden en klassieke woningen.

Duurzame architraven sinds 1865

De raam- en deurlijsten van Ztyl (een merk dat in 2009 door Zwart Houtbewerking - een bevlogen familiebedrijf dat al sinds 1865 sierlijsten en maatwerk houten lijsten maakt) zijn niet alleen kwalitatief een uitstekende keuze, ze zijn bovendien FSC gecertificeerd (milieuvriendelijk en duurzaam). De architraaf wordt 2x wit gegrond geleverd en kan daarna direct in de gewenste kleur worden afgelakt. En hadden we al gezegd dat de lijsten van zuiver grenen en noestvrij zijn?

Verkrijgbaar door heel Nederland (en online te bestellen)

De grenen architraven van Ztyl worden verkocht via een uitgebreid verkoopnetwerk van houthandels en/of bouwmaterialen handels in heel Nederland. Vanuit onze collectie wordt een deel op voorraad gehouden bij de verkooppunten en kunnen direct worden meegenomen. Mocht dit niet het geval zijn, of is er geen speciaalzaak in de buurt, dan neem je even contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je snel aan de gang kunt met je nieuwe lijsten.

Exclusief maatwerk en advies

Architecten, interieurontwerpers, aannemers/bouwbedrijven of doe-het-zelvers die lijstwerk op maat willen bestellen, zijn bij Ztyl aan het juiste adres.

Ook als je nog vragen hebt neem je uiteraard contact met ons opnemen. Wij helpen je graag op weg bij het kiezen van de juiste lijst of architraaf en het laten maken van maatwerk architraven of ander lijstwerk.

Bel tijdens kantooruren met 075-616 42 25 of stel uw vraag online via het contactformulier op de website.