Hoge houten plinten


Een pand met karakter verdient een stijlvolle afwerking. Wie de fraaie collectie hoogwaardige grenen hoge plinten ziet, is meteen verkocht. Als onderdeel van een toonaangevende collectie sierlijsten, zijn de houten plinten te bestellen in verschillende vormen. Voor ieder klassiek of monumentaal pand is er een passende lijst verkrijgbaar.

Klassieke hoge houten plinten

De hoge plinten -met een hoogte die kan oplopen tot wel 170 mm.- geven een klassieke uitstraling aan de ruimte. De sierlijst specialisten van Ztyl hebben meerdere hoge houten plinten om uit te kiezen. De grenen plinten komen met het FSC keurmerk (duurzaam bosbeheer) en zijn bij levering al 2x gegrond. De plinten hoeven alleen nog te worden afgelakt in de door u gewenste kleur.

Plintmodern15x115

 

Waarom kies je voor de hoge plinten van Ztyl?

Ztyl staat voor kwaliteit en het allermooiste resultaat. Het enorme assortiment bestaat voor interieur uit zuiver grenen hout. De lijsten zijn bovendien allemaal op voorraad en verkrijgbaar bij u in de omgeving. Met een uitgebreid landelijk netwerk van verkooppunten (met eigen voorraad of snel te leveren) kunt u aan de slag. Geen verkooppunt of houthandel bij u in de buurt? Bestel uw hoge houten plint dan snel en gemakkelijk online.

Wie kiest voor de houten plinten van Ztyl kiest voor:

Bijzondere wensen: maatwerk mogelijk!

Heeft u bijzondere of aangepaste wensen? Wij, als specialist in lijstwerk, zijn bekend en ervaren met het vervaardigen van lijsten en plinten op maat.

Op de website van Ztyl zijn er online verschillende brochures beschikbaar. Tevens kunt u een aantal luxe plinten bekijken als inspiratie.

Als er nog vragen zijn kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Tijdens kantooruren belt u met 075-616 42 25, daarbuiten kunt u ons bereiken via het contactformulier op de website.

ztyl klassieke hoge plinten