• Zuiver (grenen) hout
  • Oerhollands vakwerk
  • Meer dan 150 jaar ervaring
moulding-lr-2

Houten plafondlijsten

Ben je op zoek naar karaktervolle houten sierlijsten voor je plafond? Kies dan voor de houten plafondlijsten uit het assortiment van Ztyl. Hoge kwaliteit en duurzaam houten lijstwerk. Voor een luxe uitstraling van jouw woning of kantoorpand.


Jouw eigen Ztyl

Iedereen een eigen Ztyl. De collectie houten sierlijsten en houten profielen biedt iedereen volop keuze. Op de website kun je een aantal voorbeelden van onze houten plafondlijsten vinden. Voor iedereen een passende lijst om de muren en het plafond mooi samen te laten komen.

Het merk Ztyl is door ons oerhollandse bedrijf Zwart Houtbewerking in de markt gezet.

Zwart Houtbewerking maakt overigens al houten lijsten sinds 1865. Volop ervaring dus vanuit een familiebedrijf dat de liefde voor hout generaties lang heeft doorgegeven.


De voordelen van de plafondlijsten van Ztyl

Het lijstwerk van Ztyl is gemaakt van hoge kwaliteit zuiver grenen. De plafondlijsten zijn daardoor noestvrij en trekken niet krom. Het hout is bovendien FSC gecertificeerd (duurzaam en milieuvriendelijk) en wordt 2x wit gegrond geleverd. Je hoeft de lijsten alleen nog maar zelf af te lakken in de door jouw gewenste kleur.


Waar is het Ztyl lijstwerk te koop?

De houten plafond sierlijsten van Ztyl zijn verkrijgbaar bij een groot aantal verkooppunten bij jouw in de buurt. Bekijk het uitgebreide verkoopnetwerk in heel Nederland. Je kunt jouw plafondlijsten natuurlijk ook eenvoudig en veilig online bestellen. Over het algemeen zijn alle lijsten op voorraad.

Naast plafondlijsten bestaat de collectie van Ztyl uit o.a. moderne en klassieke deurlijsten, plinten en neuten, gevellijsten, architraven, schouw- en kooflijsten en decoratie- en sierlijsten.


Maatwerk en advies

Naast de vaste collectie is er tevens de mogelijkheid om lijstwerk op maat te laten maken. Bel of email ons gerust; wij helpen je graag verder met jouw vragen. En natuurlijk kunnen wij je advies geven welke lijst het beste past bij jouw pand en interieur. Bel tijdens kantooruren met 075-616 42 25 of stel jouw vraag online via het contactformulier op de website.


Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: