Houten plinten (grenen)


Ben je op zoek naar mooie grenen plinten als exclusieve afwerking in je woning of kantoorpand? De houten plinten en sierlijsten van Ztyl zorgen voor een luxe afwerking en geven het interieur een klassieke uitstraling.

Een deel van de fraaie collectie plinten en neuten is uit voorraad leverbaar bij de houthandel of bouwmaterialen handel bij jou in de buurt. Geen verkooppunt in de buurt? Neem dan direct contact met ons op.

Klassieke grenen plinten van Ztyl

De houten plinten van Ztyl zijn een product van Zwart Houtbewerking. Bekend met de markt en al sinds 1865 ervaren in het bewerken van hout en het maken van houten sierlijsten, deurlijsten, raamlijsten en voorkomende decoratielijsten om karakteristieke woningen en monumentale kantoorpanden in te richten en af te werken.

De liefde voor hout en houten lijstwerk is generaties doorgegeven door het familiebedrijf uit Zaandam. In 2009 heeft Zwart Houtbewerking een eigen label in de markt gezet om zich verder te specialiseren in sierlijsten, deurlijsten (architraven), raamlijsten en mooie plinten van hout.

Bekijk de uitgebreide collectie plinten en lijsten (bekijk het aanbod en de inspirerende voorbeelden) en ontdek jouw eigen Ztyl. En staat jouw lijst er niet bij? Vraag dan naar de mogelijkheden om lijsten op maat te laten maken. Ook dat is Ztyl.

Plintmodern15x115

Duurzame kwaliteit

De houten plinten en sierlijsten van Ztyl zijn gemaakt van zuiver grenen. Het lijstwerk is noestvrij en trekt daardoor niet krom. De grenen plinten zijn bovendien FSC gecertificeerd (milieuvriendelijk en duurzaam) en worden 2x wit gegrond geleverd. Je kunt het hout direct aflakken in iedere gewenste kleur.

De Ztyl plinten en sierlijsten kopen

Als je jouw houten lijstwerk hebt gevonden, is het kopen van de plinten of lijsten erg gemakkelijk. Ztyl beschikt over een uitgebreid verkoopnetwerk in Nederland. bekijk alle verkooppunten op de website en ga naar de houthandel of vakspeciaalzaak bij jouw om de hoek. En als er onverhoopt geen winkel in de buurt zitten, dan bestel je jouw luxe grenen plinten eenvoudig en veilig online. Over het algemeen zijn alle lijsten op voorraad en is maatwerk snel voor je gemaakt.

Heb je nog vragen?

Doe-het-zelvers, architecten en interieurontwerpers die iets speciaals zoeken of nog vragen hebben, nemen snel contact op met onze ervaren specialisten om hun wensen te bespreken. De Ztyl adviseurs weten als geen ander welke lijst het beste past bij welk pand en interieur.

Bel tijdens kantooruren met 075-616 42 25 of stel uw vraag online via het contactformulier op de website.