Decoratieve sierlijsten (grenen)


Wie op zoek is naar bijzonder lijstwerk voor een renovatieproject of het verfraaien van een monumentaal pand, is bij Ztyl aan het juiste adres. Geef uw woning of kantoor een luxe uitstraling en kies voor de duurzame grenen sierlijsten uit het assortiment van Ztyl.

Kwaliteit en duurzaamheid

Een houten sierlijst uit de Ztyl collectie is van zuiver grenen. De lijsten zijn noestvrij en trekken niet krom. De sierplinten zijn bovendien FSC gecertificeerd (milieuvriendelijk en duurzaam) en worden 2x wit gegrond geleverd. U kunt het lijstwerk direct aflakken in de gewenste kleur.

Het aanbod: klassiek en modern

De fraaie en decoratieve collectie van Ztyl bevat zowel moderne- als klassieke sierlijsten. De jarenlange ervaring van ons bedrijf Zwart Houtbewerking (wij maken al sierlijsten sinds 1865) heeft gezorgd voor een optimale afstemming met de markt. Aan de hand van specifieke vraag of vanuit eigen idee ontwerpen wij met regelmaat nieuwe lijsten voor u als architect, aannemer of opdrachtgever.

Uniek en hoogwaardig houten lijstwerk. Van exclusieve brede plinten, hoge houten plinten, mooie raam- of deurlijsten (architraaf), tot wandlijsten en plafondlijsten. Niet alleen voor binnen, maar ook voor buiten heeft Ztyl de lijst die u zoekt. Denk daarbij aan gevel- en gootlijsten.

Iedereen een eigen Ztyl

Op de website kun je een groot aantal fraaie voorbeelden vinden van onze houten sierlijsten. Karaktervolle panden die dankzij de lijsten een exclusieve uitstraling krijgen die precies past bij de betreffende woning of het monumentale pand waar het lijstwerk is toegepast.

Bekijk de inspirerende voorbeelden van o.a. de plafond sierlijst, de gevellijsten, de deur en raamlijsten, de schouw- en kooflijsten en de fraaie lambriseringen en sierplinten.

ztyl grenen sierlijsten

ztyl grenen sierlijsten 02

ztyl sierlijsten kozijn

ztyl sierlijsten deur

ztyl klassieke gevellijsten

Ieder pand een eigen Ztyl.

Verkrijgbaarheid van de sierlijsten

We maken het u bovendien heel gemakkelijk. U kunt naar een verkooppunt bij u in de buurt (we beschikken over een uitgebreid verkoopnetwerk in heel Nederland) of u kunt de door u gekozen sierlijsten ook eenvoudig en veilig online bestellen. Alle lijsten zijn over het algemeen allemaal op voorraad. Op de site staat ook een stappenplan om de sierlijsten te monteren.

Advies en maatwerk

Niet iedereen weet meteen wat hij nodig heeft of wat het beste past in zijn of haar woning of kantoorpand. Vraag vrijblijvend een proefstukje aan. 

Wij staan u graag persoonlijk te woord en helpen u graag op weg. Bel tijdens kantooruren met 075-616 42 25 of stel uw vraag online via het contactformulier op de website.