Klassieke of moderne houten Architraven (grenen)


Op zoek naar moderne of klassieke houten architraven?

Bij Ztyl bent u aan het juiste adres voor een exclusieve deurlijst. Mooie sierlijsten op of om de binnendeuren geven uw woning of kantoorpand karakter en een exclusieve uitstraling. De omlijsting wordt veelal in monumentale panden of klassieke herenhuizen toegepast.

De Ztyl architraaf: deurlijst met uitstraling

Zwart Houtbewerking heeft met haar specifieke merk Ztyl een groot aantal houten architraven op de markt gebracht. In verschillende breedtes kunt u kiezen voor een moderne of een klassieke architraaf.

Het gebruik van de architraven heeft een dubbele functie. Naast een verfraaiing van uw woning of kantoorpand, zijn de sierlijsten er ook om eventuele oneffenheden of scheuren weg te werken.

ztyl architraaf deurkozijn

Klassieke architraven uit de jaren 30

Bij het renoveren van oude, monumentale kantoorpanden, stadsvilla’s en herenhuizen zien we de klassieke en houten jaren ‘30 architraven terugkomen. De bijzondere uitstraling van het pand krijgt met een kwaliteitslijst van Ztyl de exclusiviteit en het karakter dat het verdient.

Bekijk en vraag de verschillende Ztyl architraven direct online aan. U kunt ook eerst de inspirerende voorbeelden van klassieke architraven bekijken.

Waarom kiest u voor Ztyl architraven?

Kiezen voor Ztyl is kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. De jarenlange ervaring van bedenker Zwart Houtbewerking (we maken al houten sierlijsten sinds de vorige eeuw!) is een garantie voor uniek en hoogwaardig houten sierlijstwerk. Van maatwerk tot een groot assortiment sierlijsten (houten profielen voor deurlijsten, klassieke plinten tot houten plafondlijsten en gevel- en gootlijsten voor buiten...) die onder de naam Ztyl in heel Nederland verkrijgbaar zijn.

De sierlijsten en klassieke architraven van Ztyl zijn:

Voldoende overtuigd?

Overtuigd of zijn er toch nog vragen?

Een grenen Ztyl architraaf vraagt u eenvoudig online aan. Als er geen verkooppunt in de buurt is, neemt u direct contact op met Zwart Houtbewerking. Wij verzorgen de bestelling dan direct en zorgen ervoor dat u uw moderne of klassieke architraven snel geleverd krijgt.

Als u eerst nog vragen heeft kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. We helpen u graag verder met het inrichten en verfraaien van uw monumentale woning of kantoorpand.

Architraafmodern